Szörfkirálylány windsurf naplója

Siklás: a világ legfelemelőbb érzése annak, aki már megtapasztalta. De az idáig vezető út nem csak tükörsima vízzel és ragyogó napsütéssel van kikövezve. Szörfözni megtanulni nem kevés energiát, küzdelmet és kitartást igényel. Hát még ha az ember fia ráadásul lány! Blogomban a windsurf elsajátításának tanulási folyamatáról olvashatsz: a bosszantó nehézségek ellenére miért is éri meg belevágni ebbe a sportba, hogy aztán létszükségleti szenvedéllyé forrja ki magát...

Friss topikok

 

 

Régen volt alkalmam írni, no nem azért, mert offline voltam, hanem mert nem volt miről. A hideg idő beköszöntése fejszecsapásként vágott el a szörfözéstől, így jobbára csak online szörfözést folytattam. Fejben összeszedtem, mit tervezek a következő szezonban, és ahhoz igazítva elkezdtem felkutatni a hozzá szükséges portékákat.

Ezeket a szépségeket sikerült a tél alatt beszereznem, kihasználva a téli kereslet-kínálat visszaesését, ennek következtében az árak sokkal kedvezőbb alakulását. Egyik sem hazai földről való, ekkora méreteket nem tudtam felhajtani kis hazánkban, így ki kellett bővítenem a keresést egyéb tájegységekre. A vitorla egy 2010-es NP TheFly 3.2 zsebkendő méretű, a deszkából ugyan 70 liter alattit szerettem volna, de ez sikeredett, ami persze cseppet sem vesz el az örömöm (m)értékéből. Egy 2008-as Fanatic Allwave 72L.

A mai reggelen az pattant ki a fejemből, hogy jó lenne nekem egy logó. Egy amolyan védjegy, ami a királylányt szimbolizálja. Ezért arra kérném azokat, akik segítenének ebben, és egy fokkal jobb kézügyességgel rendelkeznek nálam, hogy ha van kedvetek, rajzoljatok olyan logókat, ami szerintetek illik hozzám. Nagyon örülnék, ha legalább 1-2 ötletet küldenétek. A beérkezett pályamunkákat kívánság szerint névvel vagy anonim módon közzéteszem, online szavazást nem ígérek, mert nekem kell, hogy elnyerje a tetszésemet. ;) A rajz bármilyen módszerrel készülhet, számítógépen, kézimunka, lehet színes vagy garfit mű, a megvalósításnak csak a képzelet szab határt. A műveket a következő címre várom: szorfkiralylany@indamail.hu. A nyertes díjat kap, mely nem más, mint egy Balaton körbehajózás egy kétéltű Hammerrel! Na de viccet félre téve, hogy ne csak úgy céltalan legyen a kiírás, a nyertes pályázó jelképes díja egy póló az általa készített logóval ellátva. Előre is köszönöm azoknak, akik veszik a fáradságot, és pályáznak!

Címkék: fanatic allwave thefly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfkiralylany.blog.hu/api/trackback/id/tr324096468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása