Szörfkirálylány windsurf naplója

Siklás: a világ legfelemelőbb érzése annak, aki már megtapasztalta. De az idáig vezető út nem csak tükörsima vízzel és ragyogó napsütéssel van kikövezve. Szörfözni megtanulni nem kevés energiát, küzdelmet és kitartást igényel. Hát még ha az ember fia ráadásul lány! Blogomban a windsurf elsajátításának tanulási folyamatáról olvashatsz: a bosszantó nehézségek ellenére miért is éri meg belevágni ebbe a sportba, hogy aztán létszükségleti szenvedéllyé forrja ki magát...

Friss topikok

Kedves Szörfösök, kedves olvasóim!

Arra az elhatározásra jutottam, hogy nem írok több beszámolót szörfös élményeimről. Ennek több oka van, de az első és legfontosabb az, hogy úgy érzem, hogy a tavalyi írásaimhoz képest minőségi romlás következett be, írói válságban vagyok, és nem tudom olyan érdekesen és lelkesen leírni a történéseket, mint korábban. És bár idén talán az eddigieknél is többet fejlődtem, valahogy nem megy a szavakba öntése. Itt van például a mai nap: 96L + 4.7, siklás, papucsolás gyakorlása az új kicsikémmel, és még sem vagyok boldog tőle, pedig egész nap fel-le ride-oltam. Nem vagyok eléggé elégedett magammal, pedig ma volt az első bevetés combos körülmények között ezzel a cuccal. Úgyhogy ezen okok miatt úgy döntöttem, beszüntetem a publikálást. A blogomat nem törlöm ki (egyelőre), és nem kizárt, hogy fogok még írni, de egyelőre elköszönök Tőletek!

Köszönöm Mindenkinek, hogy megtisztelt idejéből néhány perccel, hogy elolvasson. Remélem tapasztalataim által tudtam hasznos tanácsot adni azoknak, akik épp kezdik elsajátítani ezen sport rejtelmeit. Akik pedig nosztalgiázni "jártak" ide, remélem bizsergető néhány perc volt felidézni, honnan is indultak, és hol tartanak most.

Jó szelet! Aiolosz, a szél istene ajándékozzon meg összegyűjtött szeleivel!

Aloha: Szörfkirálylány

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfkiralylany.blog.hu/api/trackback/id/tr823014393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci_V 2011.06.25. 20:42:39

Szia! Elejétől olvastam a blogod, és nagyon szórakoztatónak tartom. Nagyon üde színfoltot képviselsz a stílusoddal és a női mivoltoddal :-). Sajnálnám ha abbahagynád ( magányos téli estéimen könnyesre sírnám a kispárnám ). Inkább arra bíztatnálak, hogy fordítsd le angolra is és folytasd .....

sharvere 2011.06.26. 21:50:13

Én is remélem, hogy lesz még folytatás, mivel a szörfözésen kívül még egy jobb dolog van, arról olvasni. :-) Mindenesetre további jó csúszást kívánok!

Egy hű olvasód

kitehippi · http://www.kitehippi.hu 2011.06.27. 10:17:36

Én is szomorú lennénk, még ha tényleg egy kis szünetről is van szó. A szerelemnek-szeretetnek is megvannak a szakaszai. Talán túl vagy a lángoláson, de ez nem ok arra, hogy ne írj többet! :) Az írásaid ettől még színvonalasak, szórakoztatóak, érdekesek lehetnek. Még ha nem történik semmi különös egy session alkalmával, akkor is jó tudni arról, hogy máshol, másokkal mi volt, hogy volt. Én minden esetre várom a következő bejegyzést! ;)
süti beállítások módosítása