Szörfkirálylány windsurf naplója

Siklás: a világ legfelemelőbb érzése annak, aki már megtapasztalta. De az idáig vezető út nem csak tükörsima vízzel és ragyogó napsütéssel van kikövezve. Szörfözni megtanulni nem kevés energiát, küzdelmet és kitartást igényel. Hát még ha az ember fia ráadásul lány! Blogomban a windsurf elsajátításának tanulási folyamatáról olvashatsz: a bosszantó nehézségek ellenére miért is éri meg belevágni ebbe a sportba, hogy aztán létszükségleti szenvedéllyé forrja ki magát...

Friss topikok

(Tata, 2014.03.15.)

2014.03.17. 22:17

szerző: Szörfkirálylány

"Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!" - ez is lehetett volna a szombati "szezonnyitónak" a szlogenje. Nem is kívánok rá sok szót pazarolni, mert nincs mire. Röviden: beparáztunk az előrejelzésről. Mármint rám vonatkoztatva. Túl soknak tűnt egy szezonnyitó csúszáshoz az, amit Podoba írt a guru... Ezért arra gyúrtunk, hogy Tata az a hely, ahol pont annyi szél fog fújni az előrejelzés alapján, ami pont jó lesz nekem. 10 körül megérkeztünk, felriggeltük a várható méretet, amikor majd betör a vihar. És vártunk... vártunk... vártunk... 4,5 órán át. Amikor is fél háromkor betelt a pohár, és szétszedtük a cuccokat. Páran bepróbálkoztak nagyon nagy motyóval, 1-2 pöffben való megsiklás jutott, de ezért én nem vizeztem össze magam. Majd mire minden ismét a kocsiba került valaki elkiáltotta magát: Jön a szél! És jött, de cseppet sem akkora, amekkorát ígértek, és tartott vagy 10 percig, majd nyomában eső vágtatott. Hát ennyi volt az első szörf alkalom az évben - riggelési gyakorlat :). Tata számomra Velence sorba süllyedt, azzal a különbséggel, hogy azért Velencén párszor szörföztem is. De Tatán már nem is fogok.... SOHA! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfkiralylany.blog.hu/api/trackback/id/tr225866844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása