Szörfkirálylány windsurf naplója

Siklás: a világ legfelemelőbb érzése annak, aki már megtapasztalta. De az idáig vezető út nem csak tükörsima vízzel és ragyogó napsütéssel van kikövezve. Szörfözni megtanulni nem kevés energiát, küzdelmet és kitartást igényel. Hát még ha az ember fia ráadásul lány! Blogomban a windsurf elsajátításának tanulási folyamatáról olvashatsz: a bosszantó nehézségek ellenére miért is éri meg belevágni ebbe a sportba, hogy aztán létszükségleti szenvedéllyé forrja ki magát...

Friss topikok

Tnx for the comments

2010.07.29. 12:32

szerző: Szörfkirálylány

Kedves Kommentelő Surferek,

Nagyon jó olvasni a kommenteket, amiket a bejegyzéseimhez fűztök, boldogsággal tölt el minden egyes újabb hozzászólás, tanács, kritika. Örülök, hogy nem csak a vízen szörföztök, hanem a neten is :), növelve ezzel a statjaimat napról napra. Minden nap megnézem, hányan olvastak aznap. Nyilván nem kötöm le százak, ezrek figyelmét, mivel ez a sport elég kis szegmenst érint a magyarországi népességből. Köszönöm a visszajelzéseket, hogy tetszenek a publikációim, és örömömre szolgál, hogy szórakoztatólag hatok másokra! :) És az is, hogy nem csak a barátok, család követik figyelemmel fejlődésemet, hanem olyanok is, akik nem ismernek (még) személyesen! Volt már rá példa, hogy egy komment után találkoztunk a vízen, és új ismertség született... És való igaz az a megállapítás, amit az egyik angol windsurf magazinban olvastam, ami angolul sokkal jobban hangzik, mint lefordítva, de megpróbálom visszaadni a hangulatát:

Arról szólt a cikk, hogy a srác épp szörfözni készült és anyukája kérdezgette:

-Kivel mész, fiam?

-Egyedül, anyu.

-Egyedül? Mit fogsz csinálni egész nap?

-Szörfözök. Lesznek ott más szörfösök, nem leszek egyedül…

-A barátaid?

-Nem, anyu, nem a barátaim. Szörfösök (angolul: windsurfers)

-Nem is ismered őket?

-Nem, anyu. De mondom, hogy SZÖRFÖSÖK!!! (No mom, I told you: THEY ARE WINDSURFERS!!!)

 

Akárhova megyek csúszni, biztos lehetek benne, nem leszek egyedül, mert you are WINDSURFERS! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfkiralylany.blog.hu/api/trackback/id/tr842184650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása