Szörfkirálylány windsurf naplója

Siklás: a világ legfelemelőbb érzése annak, aki már megtapasztalta. De az idáig vezető út nem csak tükörsima vízzel és ragyogó napsütéssel van kikövezve. Szörfözni megtanulni nem kevés energiát, küzdelmet és kitartást igényel. Hát még ha az ember fia ráadásul lány! Blogomban a windsurf elsajátításának tanulási folyamatáról olvashatsz: a bosszantó nehézségek ellenére miért is éri meg belevágni ebbe a sportba, hogy aztán létszükségleti szenvedéllyé forrja ki magát...

Friss topikok

Ez volt az év utolsó csúszása. Lévén, hogy 4 hónapja történt, az emlékeim, és az érzéseim jelentősen elhomályosodtak. Leírom, ami megmaradt bennem. Meglepően meleg idő volt, és sokan összegyűltünk Rákoson erre a meglepő alkalomra. Az ország minden részéről jöttek a szörfös haverok, barátok. Sajnos akadt olyan is, aki minden igyekezete ellenére sem tudott elszabadulni. 13 fokos levegő és a statisztika szerint 11,3 fokos víz fogadott minket. A déli szélnél mindig figyelni kell, hogy inkább nagyobb vásznat húzzunk fel, mert az esetek többségében kihagyós. Pöffösnek nem nevezném, inkább a kihagyós a megfelelő szó rá. A fiúk nagy leplekkel mentek, Endru hetes szlalommal, Dude, ha jól emlékszem vmi 6 körüli vitorlával próbálkozott, nekem elég volt az 5.3. Gyuszival szinte végig fej fej mellett szörföztünk, fél szemmel mindenki a másikra figyelt. A parton ment a baromkodás, örömittas szörfösökkel volt tele a part és a víz. Mindenhol mosolygás köszönt vissza. A víz nekem már határon kicsit alul volt. Nem volt normális aláöltözőm, így Endruét vettem fel, ami persze 2 számmal nagyobb. A víz befolyt a hátamba, és a trapéz környékén sikeresen felhalmozódott, hűtötte a derekamat a nem teljeskörű szigetelés miatt. Ezt leszámítva remek kis nap volt. Egész nap mentünk. Aki nem tudott eljönni, sajnálhatta, az év ilyen késői időszakában ritka, sőt, kivételes, hogy ilyen körülmények között tudjunk csúszni. Jó zárszó volt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfkiralylany.blog.hu/api/trackback/id/tr677315952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása