Szörfkirálylány windsurf naplója

Siklás: a világ legfelemelőbb érzése annak, aki már megtapasztalta. De az idáig vezető út nem csak tükörsima vízzel és ragyogó napsütéssel van kikövezve. Szörfözni megtanulni nem kevés energiát, küzdelmet és kitartást igényel. Hát még ha az ember fia ráadásul lány! Blogomban a windsurf elsajátításának tanulási folyamatáról olvashatsz: a bosszantó nehézségek ellenére miért is éri meg belevágni ebbe a sportba, hogy aztán létszükségleti szenvedéllyé forrja ki magát...

Friss topikok

Fertőrákos és Balatonalmádi spotokon készült GoPro felvételekből összevágtam egy kis szösszenetet. Első videónak megteszi, lehetett volna még mit finomítani rajta (beúszó feliratok, áttünések, stb.), de nem volt hozzá türelmem. Főleg ride-olásokat tartalmaz, Backloopnak van benne néhány elkapott piruettje ;), sajnos a végén behomályosodott a kamera, de emiatt nem akartam kihagyni, talán látszik azért belőle valami. A kedvencem tőle az első ugrása (a nevét nem tudom), ami tényleg olyan, mint egy táncjelenet, direkt a zenét is hozzá illesztettem. Ez a videó legjobb jelenete szerintem.

Videókészítési tanácsokat, ötleteket szívesen fogadok. :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfkiralylany.blog.hu/api/trackback/id/tr335310761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Backloop 2013.11.03. 19:18:12

Köszönöm,hogy bent lehettem ebben a kis hangulatos filmben.Funell a manöver neve,a vegen pedig egy"homalyos" Shaka :)
süti beállítások módosítása